Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

18 april 2019
Lazy Sundays

De zondagmiddagen...

7 april 2019
André Hazes UITVERKOCHT

Het concert van André Hazes is inmiddels ook uitverkocht.

 

Belangrijke informatie rondom concert van De Dijk

 

Vanwege het feit dat het concert van De Dijk geheel is uitverkocht en er dus 1.500 bezoekers worden verwacht is het belangrijk om je te informeren over een aantal belangrijke zaken.

Openstelling 
Het theater gaat vanaf 19.00 u. open. Dit stelt je ook in de gelegenheid om kennis te maken met ons mooie theater. Ons theater kent geen gereserveerde plaatsen. Het concert begint om 20.30 u. en eindigt ca. 22.30 u.

Parkeren 
Het theater is gelegen aan de van Pabstlaan 1 in Ede. Er kan echter niet echt in de directe nabijheid van het theater worden geparkeerd. Er zijn wel een aantal parkeerplaatsen in de omgeving. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van de parkeerplaatsen in het centrum van Ede. Het parkeren kost ’s avonds niets, en wellicht dat je nog zin hebt om, na afloop nog wat te drinken in het centrum van Ede. Als je toch van plan bent om zo dicht mogelijk bij het theater te parkeren, let dan goed op de parkeer- en stopverboden. Er wordt streng gehandhaafd en daarnaast willen de we buurt ook niet tot last zijn. Voor het afhandelen van het parkeren en fietsenstalling) hebben wij verkeersregelaars ingezet. Wij verzoeken je de aanwijzingen van hen op te volgen.

Minder validen 
In de direct nabijheid van de ingang zijn er een klein aantal plaatsen gereserveerd voor minder validen. Met je invalidenkaart mag je daar parkeren (meldt je even bij de verkeersregelaar). Rolstoelgebruikers kunnen op 2 manieren het theater in: wil je vooraan zitten, dan dien je gebruik te maken van de artiesteningang (aan de burg. Bootlaan), neem je toegangskaarten mee! Als je bovenaan de tribune wilt zitten, kan je gebruik maken van de ‘normale’ ingang.

Fietsenstalling 
Gezien de problematiek van het parkeren, hopen wij natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen met defiets of brom/snorfiets komen. Voor hen zijn 2 ‘fietsenstallingen’ ingericht in de nabijheid van deingang van het theater.

Entree 
Omdat het concert is uitverkocht zullen er geen kaarten aan de kassa worden verkocht. De door jouw gekochte kaarten zullen worden gescand. Houd ze daarom gereed bij de entree. Wij verzoeken je dekaarten uit te draaien (op papier) omdat de ervaring leert dat het scannen van de code vanaf een mobiele telefoon lastig is en voor oponthoud zorgt. Mocht je hier onoverkomelijke bezwaren tegen hebben, dan zullen wij uiteraard vanaf de telefoon scannen.

Eigen consumpties/tassen controle 
Het is niet toegestaan om eigen consumpties, blik, glaswerk etc. mee te nemen. Ons beveiligingspersoneel zal (hand)tassen doorzoeken.

Consumptiemunten 
Vanaf 19.00 worden er dranken en broodjes verkocht. Alles dient met consumptiemunten te worden afgerekend. Munten à € 2,00 kunnen worden gekocht aan de kassa bij het theater. Wij hanteren vriendelijke prijzen bier/fris € 2,00, wijn € 3,00, broodjes € 4,00. Bij alle drankuitgiftepunten krijgt u eventueel munten met een waarde van € 1,00 terug. Munten kunt u (na afloop) bewaren, deze zijn gedurende het gehele seizoen en de jaren daarna gewoon geldig. Ook is het mogelijk om munten terug te geven. Vanaf 22.15 u. zullen 2 kassa’s worden ingericht voor de teruggave van de munten.

Rookbeleid 
Omdat we uitverkocht zijn, geldt op de tribunes geen rookverbod, maar we verzoeken je wel (als roker) rekening te houden met je collega bezoeker die wellicht er last van heeft. Maak het bespreekbaar. En als je de ander dan helemaal niet tot last wilt zijn, kan je altijd boven in het theater (bovenste ring) roken.

Afval 
Op veel plekken op de tribune zullen wij vuilniszakken hangen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als je het afval hierin wilt deponeren.

Pinnen 
Het is mogelijk om bij ons te pinnen.

Foto’s 
In ons theater maken we foto’s van de artiesten en het publiek. Dat doen we voor de promotie van ons mooie theater. Als je niet wilt dat wij jou fotograferen voor onze publicaties, laat dat weten aan dekassa.

Kussentjes 
Omdat wij betonnen banken hebben, adviseren wij om een kussentje mee te nemen. Wij verhuren ook kussentjes à € 1,00. Wij hebben er echter slechts 200 beschikbaar.

Sluiting 
De bars en broodjes bar zullen exact om 23.00 u. sluiten.

Na afloop. 
Zoals bekend ligt het theater midden in een woonwijk. We verzoeken u dan ook bij het verlaten van het theater rekening te houden met de omwonenden.

Kaarten 
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op 22 september dan adviseren wij je om de kaartje(s) op onze facebooksite te koop aan te bieden. Ook zijn er nogal wat vragen op Ticketswap en Marktplaats. Wij weten dat er mensen zijn die nog graag kaarten willen kopen.

VOLT 
Wij willen je nog even wijzen op iets nieuws voor het seizoen 2019. VOLT, Vrienden van het OpenLuchtTheater. Veel voordelen (zoals ticketgarantie). Je leest er alles over op onze website https://www.openluchttheaterede.nl/vrienden-meer-dan-welkom

Tot Slot 
Wij hopen je hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en eraan te hebben bijgedragen om een zo gezellig mogelijke dag ervan te kunnen maken. En wat wij nog leuk zouden vinden als ook je ook nog eens onze facebookpagina https://www.facebook.com/openluchttheaterede/ liked, en natuurlijk volgt voor al onze evenementen.

Namens de Stichting Openluchttheater Ede wens ik u veel plezier

Met vriendelijke groet 
Guus Wijnsouw (voorzitter)

Terug

Volg ons op