Lazy Sundays | Openlucht Theater Ede

Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Maak kennis...

Het laatste nieuws

28 juli 2020
Intieme concerten in het Openluchttheater

Met trots presenteren we 4 geweldige concerten van artiesten die deze zomer een intiem concert geven in ons prachtige Openluchttheater:

...

21 april 2020
Programma Openluchttheater Ede 2020 afgelast

De maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het coronavirus zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Zoals u wellicht inmiddels...

Lazy Sundays

De Lazy Sundays, in juli en augustus, worden steeds drukker bezocht en dat is natuurlijk geweldig voor het theater en de artiesten! Het theater is dan van 14.00 - 18.00 uur geopend en vanaf 15.00 uur is er live muziek. Een divers programma die je op deze website kunt vinden bij onze programmering. De Lazy Sundays vinden plaats op het grasveld van het theater. De ingang voor dit gedeelte van het theater is op de hoek Burg. Bootlaan/ Van Heeckerenlaan (50 links van de hoofdingang). De entree bedraagt €2,00 p.p. Op het grasveld staan parasolletjes voor wat schaduw, maar je mag zelf een stoeltje of plaid mee nemen om op te zitten en en te genieten van de muziek. Tijdens deze middag is de bar uiteraard geopend voor een lekker drankje, vers gemaakt sapje of hapje.

We zien je graag op de nog komende drie Lazy Sundays:

11 augustus: Delano Weltevreden & Ronald Sai-A-Tjin

18 augustus: Tutti Frutti

25 augustus: Daely

 

Terug

Volg ons op