Programma Openluchttheater Ede 2020 afgelast | Openlucht Theater Ede

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Maak kennis...

Het laatste nieuws

7 juni 2021
Update

Op dit moment gaat de wereld steeds meer open. Helaas bieden de huidige versoepelingen nog geen mogelijkheden om voorstellingen te geven in ons...

19 september 2020
Concert Dri3man ft. Three Times a Lady vervroegd!

Het concert van vanavond, zaterdag 19 september, is vervroegd!

Deze wijziging heeft te maken met het snelle afkoelen van de temperatuur in...

Programma Openluchttheater Ede 2020 afgelast

De maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het coronavirus zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Zoals u wellicht inmiddels heeft begrepen zijn alle evenementen tot 1 september 2020 afgelast.

De Stichting Openluchttheater heeft inmiddels de keuze gemaakt om het gehele programma 2020 te cancelen. De verkoop van tickets zijn daarom ook per direct gestopt. Inmiddels heeft iedereen die een ticket heeft gekocht persoonlijk bericht gekregen en ook al onze VOLT-leden.

We proberen de hele programmering van 2020 te verplaatsen naar 2021. Je begrijpt dat we daar de komende periode enorm druk mee zijn en houden je zeker op de hoogte. We streven ernaar om je begin juni daarover te informeren.

We krijgen veel vragen van bezoekers of er ‘iets’ gedaan kan worden om ons theater en de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ons theater. Mocht je daarnaast een donatie willen doen om onze stichting te steunen, dan kan dat altijd door een donatie te doen op IBAN NL09 ABNA 0614 2698 73 t.n.v. ST Openluchttheater Ed

We danken  je voor je begrip, geduld en het vertrouwen, en we hopen we je in goede gezondheid terug te zien! 

Namens het bestuur,

Guus Wijnsouw, voorzitter

 

 

 

Terug

Volg ons op