Dolfinarium | Openlucht Theater Ede

Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Maak kennis...

Het laatste nieuws

6 augustus 2019
Lazy Sundays

De Lazy Sundays, in juli en augustus, worden steeds drukker bezocht en dat is natuurlijk geweldig voor het theater en de artiesten! Het theater is...

16 juli 2019
Voorstelling van 16.00 uur uitverkocht

De kindervoorstelling van 'De mol die...' van vanmiddag 16.00 uur is inmiddels uitverkocht.

Voor de voorstelling van 14.00 uur zijn er nog...

Dolfinarium

Dolfinarium
Dolfinarium
woensdag 10 juli 2019
0

Dolfinarium

Als eerste in de wereld komt theatergezelschap Hilaria met een mobiel bassin. De twee heren trekken met hun dieren door het land met een wervelende zeezoogdierenshow en brengen zo hun ’zoutwater theater’ naar de mensen toe. En hoe!

Komen andere Dolfinaria over het algemeen niet verder dan het tonen van de souplesse, kracht en intelligentie van de dieren; in dit spektakel wordt door fenomenaal samenspel tussen mens en dier, het zoutwatergehalte opgestuwd tot het niveau van pure kunst!

En juist de ongelooflijke prestaties van de dieren bewijzen dat het mobiele element van deze formule, de geluksbeleving van de walvissen totaal niet in de weg staat! Een van de trainers vertrouwde ons na afloop dan ook toe: ’Door ziektes, ongelukken of andere oorzaken zijn al onze dieren niet meer in staat te overleven in zee. Echter, door het rondreizend karakter van ons mobiele-dolinarium, ervaren zij toch nog afwisseling van omgeving en het gevoel van ruimte en vrijheid. Alle dieren verkeren dan ook in blakende gezondheid en kunnen hun geluk niet op. Dit ziet, voelt, en beleeft men, als men naar deze prachtige show kijkt!...’

Voor alle duidelijkheid: Hilaria tovert u een circusvoorstelling voor met veel muziek, visueel spektakel, humor, veel vrijwilligers en schuimrubberen dolfijnen.

 

Woensdagmiddag | 10 juli 2019 | 15.00 uur | € 5,00

Kinderen t/m 2 jaar gartis

Bestel tickets op deze website onder de button "Tickets"

 

Volg ons op