Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

12 juli 2018
Tribute Day vanaf 16.00 uur

Zaterdag 7 juli is Tribute Day!  Drie geweldige coverbands, Queen, Coldplay en The Rolling Stones, rocken vanaf 16.00 uur op het podium. Het wordt...

12 juli 2018
Beide voorstellingen De Gruffalo uitverkocht

De Gruffalo is niet alleen een succesvol kinderboek, maar blijkt ook een geweldige familievoorstelling. De eerste voorstelling was snel...

Lazy Sunday met Dolly, I beg your pardon

Lazy Sunday met Dolly, I beg your pardon
Lazy Sunday met Dolly, I beg your pardon
zondag 22 juli 2018
0

Dolly I beg your pardon bestaat uit Corina Golsteyn, Mariska Petrovic en Ines van Deursen. Dit charmante damestrio deelt een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als bluegrass en country. 

Wat het meest opvalt is de sprankelende meerstemmige zang maar ook dat zij zichzelf begeleiden op gitaar, mandoline,ukelele, banjo en contrabas . Dolly I beg your pardon schrijft eigen nummers, liedjes die je raken omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden. 
Daarnaast speelt de band eigen bewerkingen van Amerikaanse traditionals en nummers van o.a. Gillian Welch, Ricky-Lee Jones en de Dixie Chicks. 
 
Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 13.00 - 18.00 uur open voor een heerlijke relaxte middag op het grasveld. De ingang is daarom op de hoek van Burg.Bootlaan/ Van Heeckerenlaan. Artiesten treden op tussen 15.00 - 17.00 uur. Entree bedraagt aan de kassa €2,00 p.p.
 
 

Volg ons op