Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

21 september 2018
Belangrijke informatie rondom concert van De Dijk

 

...
12 september 2018
Concert van The New Power Revolution in Cultura

Het concert van The New Power Revolution van vrijdagavond 14 september as. is verplaatst naar de grote zaal van Theater Cultura. Het aantal...

Lazy Sunday met Dolly, I beg your pardon

Lazy Sunday met Dolly, I beg your pardon
Lazy Sunday met Dolly, I beg your pardon
zondag 22 juli 2018
0

Dolly I beg your pardon bestaat uit Corina Golsteyn, Mariska Petrovic en Ines van Deursen. Dit charmante damestrio deelt een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als bluegrass en country. 

Wat het meest opvalt is de sprankelende meerstemmige zang maar ook dat zij zichzelf begeleiden op gitaar, mandoline,ukelele, banjo en contrabas . Dolly I beg your pardon schrijft eigen nummers, liedjes die je raken omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden. 
Daarnaast speelt de band eigen bewerkingen van Amerikaanse traditionals en nummers van o.a. Gillian Welch, Ricky-Lee Jones en de Dixie Chicks. 
 
Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 13.00 - 18.00 uur open voor een heerlijke relaxte middag op het grasveld. De ingang is daarom op de hoek van Burg.Bootlaan/ Van Heeckerenlaan. Artiesten treden op tussen 15.00 - 17.00 uur. Entree bedraagt aan de kassa €2,00 p.p.
 
 

Volg ons op