Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

15 maart 2019
EXTRA CONCERT VAN DIK HOUT
25 jaar Van Dik Hout
zaterdag 14 september | 20.30 uur | € 24,50
 
Ze ontketenden in 1994 met ‘Stil In Mij’ een...
6 maart 2019
André Hazes voorlopig uitverkocht
...

Lazy Sunday met Michael de Viso

Lazy Sunday met Michael de Viso
Lazy Sunday met Michael de Viso
zondag 26 augustus 2018
0

“Soul is the Key of Life” 

Michael de Viso een ras-muzikant pur sang geboren, in het jaar waar we één van de heetste zomers hadden, in het toen nog Juliana Ziekenhuis te Ede….een echte Edenaar of Edenees! Geen wonder dat hij de reeks Lazy Sundays afsluit! 
 
Vanaf zijn geboorte begon Michael zijn muzikale reis, net zoals bij veel Indonesische families werd muziek er met de paplepel ingegoten. Michael’s vader, Ray de Viso, geen onbekende in Ede en omstreken, trad vroeger geregeld op in dit mooie Openluchttheater en nu na al die jaren mag Michael zijn opwachting maken op het podium van ons prachtige Openluchttheater. Kom dus heerlijk genieten van de ‘Soulvolle’ stem van Michael de Viso. Samen met een aantal topmuzikanten neem hij je mee op een onvergetelijke muzikale reis van zijn leven.
 
Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 13.00 - 18.00 uur open voor een heerlijke relaxte middag op het grasveld. De ingang is daarom op de hoek van Burg.Bootlaan/ Van Heeckerenlaan. Artiesten treden op tussen 15.00 - 17.00 uur. Entree bedraagt aan de kassa €2,00 p.p.

Volg ons op