Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

12 juli 2018
Tribute Day vanaf 16.00 uur

Zaterdag 7 juli is Tribute Day!  Drie geweldige coverbands, Queen, Coldplay en The Rolling Stones, rocken vanaf 16.00 uur op het podium. Het wordt...

12 juli 2018
Beide voorstellingen De Gruffalo uitverkocht

De Gruffalo is niet alleen een succesvol kinderboek, maar blijkt ook een geweldige familievoorstelling. De eerste voorstelling was snel...

Lazy Sunday met Michael de Viso

Lazy Sunday met Michael de Viso
Lazy Sunday met Michael de Viso
zondag 26 augustus 2018
0

“Soul is the Key of Life” 

Michael de Viso een ras-muzikant pur sang geboren, in het jaar waar we één van de heetste zomers hadden, in het toen nog Juliana Ziekenhuis te Ede….een echte Edenaar of Edenees! Geen wonder dat hij de reeks Lazy Sundays afsluit! 
 
Vanaf zijn geboorte begon Michael zijn muzikale reis, net zoals bij veel Indonesische families werd muziek er met de paplepel ingegoten. Michael’s vader, Ray de Viso, geen onbekende in Ede en omstreken, trad vroeger geregeld op in dit mooie Openluchttheater en nu na al die jaren mag Michael zijn opwachting maken op het podium van ons prachtige Openluchttheater. Kom dus heerlijk genieten van de ‘Soulvolle’ stem van Michael de Viso. Samen met een aantal topmuzikanten neem hij je mee op een onvergetelijke muzikale reis van zijn leven.
 
Tijdens de Lazy Sundays is het theater van 13.00 - 18.00 uur open voor een heerlijke relaxte middag op het grasveld. De ingang is daarom op de hoek van Burg.Bootlaan/ Van Heeckerenlaan. Artiesten treden op tussen 15.00 - 17.00 uur. Entree bedraagt aan de kassa €2,00 p.p.

Volg ons op