Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

18 april 2019
Lazy Sundays

De zondagmiddagen...

7 april 2019
André Hazes UITVERKOCHT

Het concert van André Hazes is inmiddels ook uitverkocht.

 

Lazy Sunday Ti-an-Guis

Lazy Sunday Ti-an-Guis
Lazy Sunday Ti-an-Guis
zondag 9 juli 2017
0

Wereldmuziekensemble ti-an-guis presenteert in 2016-2017 haar vierde theaterprogramma, getiteld: Cambios. ti-an-guis heeft in korte tijd een mooie plek verovert op de Nederlandse muziekpodia. De vijf leden van ti-an-guis zijn afkomstig uit Mexico, Griekenland, Spanje en Kroatië en ontmoetten elkaar op de conservatoria van Den Haag en Rotterdam. Vanuit hun achtergronden vormden zij zich al snel tot een bruisende eenheid met ti-an-guis als muzikale ontmoetingplek.

De combinatie van gitaar, contrabas en percussie in deze nieuwe bezetting blijkt daarvoor uiterst geschikt, maar het gezicht van ti-an-guis is de innemende zangeres Lovorka; met verschillende talen en timbres is zij het stralende middelpunt tijdens de swingende concerten van dit excellente quintet.

Tianguis betekent overigens letterlijk open markt en is afkomstig uit het Azteekse Rijk; een plaats vol met kleuren, geuren en smaken, waar mensen samen komen. ti-an-guis identificeert zich met deze term; vijf personen, afkomstig uit verschillende delen van de wereld die zich verenigen om muziek te maken, rijk van kleur, smaak en traditie.

ti-an-guis is wereldmuziek in optima forma!

 

Voor de Lazy Sundays hoeft u geen kaarten te bestellen. Het Openluchttheater is van 13.00 - 17.00 uur open. U betaalt € 2,50 entree bij de kassa en krijgt daarvoor een consumptiebon. De optredens starten op de Lazy Sundays rond 15.00 uur.

Volg ons op