Roofvogeldemonstratie | Openlucht Theater Ede

Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Maak kennis...

Het laatste nieuws

21 april 2020
Programma Openluchttheater Ede 2020 afgelast

De maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het coronavirus zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Zoals u wellicht inmiddels...

23 maart 2020
Bevrijdingsconcert afgelast

In verband met de nieuwe aangescherpte regels van het kabinet kan het bevrijdingsconcert van Guido's Orchestra op dinsdagavond 5 mei niet door...

Roofvogeldemonstratie

Roofvogeldemonstratie
Roofvogeldemonstratie
donderdag 29 augustus 2019
0

Je ziet ze vliegen in het Openluchttheater

Er komen bijzondere vogels in ons theater. Tijdens de interactieve en educatieve roofvogeldemonstraties vliegen zo’n 10 verschillende soorten roofvogels. Denk hierbij aan arenden, haviken, valken, buizerds, gieren en uilen. Door deze grote verscheidenheid is deze demonstratie uniek in Europa. Dit maakt de roofvogeldemonstratie boeiend en leerzaam voor jong en oud.

De Roofvogelshow vindt plaats op het grasveld. Alle bezoekers moeten tijdens de show zitten. Als je niet op het gras zelf wilt zitten, kun je zelf een stoeltje of kussentje meenemen. Er zijn een aantal bankjes beschikbaar, gereserveerd voor ouderen. 

De show start om 19.30 uur en het theater is vanaf 19.00 uur open. Voor de Roofvogelshows hoef je geen tickets van te voren te bestellen. Je betaalt bij de ingang de entree van €4,00 p.p. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. De ingang voor deze events is op de hoek Burg. Bootlaan/ Van Heeckerenlaan. Circa 50 meter links van de hoofdingang.

Volg ons op