Wings of Dixie van de U.S. Airforces Band | Openlucht Theater Ede

Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Maak kennis...

Het laatste nieuws

6 augustus 2019
Lazy Sundays

De Lazy Sundays, in juli en augustus, worden steeds drukker bezocht en dat is natuurlijk geweldig voor het theater en de artiesten! Het theater is...

16 juli 2019
Voorstelling van 16.00 uur uitverkocht

De kindervoorstelling van 'De mol die...' van vanmiddag 16.00 uur is inmiddels uitverkocht.

Voor de voorstelling van 14.00 uur zijn er nog...

Wings of Dixie van de U.S. Airforces Band

Wings of Dixie van de U.S. Airforces Band
Wings of Dixie van de U.S. Airforces Band
zondag 22 september 2019

Roadmap to Freedom take off! We vieren 75 jaar vrijheid met muziek en cultuur. Wings of Dixie van de U.S. Airforces Band trapt af in het Openluchttheater in Ede op zondag 22 september 2019 om 14.00 uur. Het concert duurt tot 16.00 uur en het theater is vanaf 13.00 uur open.

 ‘Wings of Dixie’, is een formatie die bestaat uit leden van de U.S. Air Forces Band in Europe. Al meer dan 30 jaar weet dit 7-koppige gezelschap haar publiek te verrassen. 

Het repertoire van Wings of Dixie omvat het volledige spectrum van Amerikaanse muziek. Variërend van vroege traditionele Dixieland jazz tot broeierige favorieten uit New Orleans. Maar net zo makkelijk overtuigt de groep met blues en moderne pop en rock hits. Of het nou een akoestische show in een park is of een theaterconcert, je kunt ervan op aan dat Wings of Dixie je de Amerikaanse spirit laten voelen. Klap mee, beweeg je voeten en marcheer tijdens ‘When The Saints Go Marchin’ in tijdens deze Take Off!.

 

Tickets zijn € 3,70 en verkrijgbaar via: https://www.roadmaptofreedom.nl of bij de kassa op de dag zelf vanaf 13.00 uur voor € 4,00

Volg ons op