Page 4 - Jaarverslag OLT 2011
P. 4

Zaterdag 25 juni VET Kindercabaret (i.h.k.v. Ede uit de Kunst)
Vet Kindercabaret stond met een nieuwe show “Nu nog Vetter” in het openluchttheater.
‘Nu nog vetter’ toonde een supersnelle show met acts en liedjes dat geschikt was voor een breed publiek. De spelers Nellerike, Daan en Sjamke schoten van het ene spel in het andere. Waren ze eerst nog superhelden met megakrachten, daarna veranderden ze in circusartiesten.
Dit kindercabaret trok ca. 200 bezoekers.
Zondag 3 juli Dante buiten Café Dante
Dante buiten was dit jaar, mede vanwege het goede weer, succesvol te noemen. Er heerste een gemoedelijke sfeer en de optredens van diverse artiesten onder wie Roos Blufpand werden duidelijk gewaardeerd.
Dante buiten trok ca. 200 bezoekers.
Vrijdag 19 aug. Opening Heideweek Heideweek
Eén groot feest; dat was de opening van de Heideweek 2011. Het publiek ging volledig uit z'n dak met optredens van Lisa Lois, Leonie Meijer, Johan, Dans studio imove en topact Xander de Buisonjé. Af en toe werd een schuine blik naar boven geworpen. Maar het weer hield zich prima. Niet te warm, maar wel droog. Het publiek in een behoorlijk gevuld OLT, genoot met volle teugen.
Aantal bezoekers: 70. De Edese dansgroep Dance studio imove, bestaande uit bijna vijftig dansers en danseressen van diverse leeftijden, liet een leuke show zien. De jeugdige dansers genoten zelf met volle teugen. En brachten de sfeer prima over op de vol lopende tribunes.
Zondag 21 aug. Oecumenische dienst Heideweek
De dienst trok ca. 600 bezoekers.
Zondag 21 aug. Film Heideweek
Zondagavond werd de film Avatar gedraaid in het kader van de Heideweek.
4
 



















































































   1   2   3   4   5