Page 7 - Jaarverslag OLT 2015
P. 7

 Zondag 2 augustus
Prinses op de erwt: kindervoorstelling
Aantal bezoekers: 60 Organisatie: OLT
De kinderproductie van Toneelvereniging Mariahout voor iedereen van 4 jaar en ouder.
In een land hier niet zo ver vandaan......Zo begint dit sprookje. We zien een prins, die op zoek is naar een prinses om mee te trouwen. Maar hoe zeer hij ook zoekt, een geschikte prinses vind hij niet. Ondertussen is het allerkleinste dorp van het land in rep en roer..... de oogst is mislukt en er moet snel iets gebeuren anders raakt het eten op.... En dan is er ook nog dat meisje; lief, mooi én verstandig; maar is zij eigenlijk wel een prinses? ‘Gewone meisjes trouwen immers niet met een prins’. Tot slot is daar nog dat hoge bed en een erwt .. wat zou daar de bedoeling achter zijn?
Zal de prins zijn prinses vinden? Zal het dorp gered worden en wat gebeurt er met het meisje?
  Dinsdag 4 augustus 2015 NJO
Aantal bezoekers: ± 50 Organisatie: OLT
De musici van het JON (JeugdOrkest Nederland), het jonge broertje van het Nederlands Jeugdorkest zijn tussen de 14 en de 20 jaar en dus een stuk jonger dan de musici van het NJO, maar ze zijn minstens zo enthousiast. Velen stromen door naar het NJO.
Onder leiding van Jurjen Hempel speelde het NJO o.a. het “Capriccio Italien” van Tsjaikovksi, de. Symphonie Espagnole, opus 21 van Lalo en de Symphonie Fantastique van Berlioz.
   6
























































































   5   6   7   8   9