Page 9 - Jaarverslag OLT 2016
P. 9

  Zondag 14 augustus
Lazy Sunday
Comedy Orchestra The Hutspot
Aantal bezoekers: 175
Vier muzikale, theatrale en geniale schoffies en een eeuwige gastmuzikant brengen muziek, spel en een hoop humor naar het theater. Ze reizen van speelplek naar speelplek, spelen hun show 'On the move' en reizen dan direct weer verder. Het publiek blijft achter vol energie, goede zin en een brede lach op het gezicht.
Na een show van Comedy Orchestra The Hutspot voelt iedereen zich weer als herboren. Een show vol muzikale hoogstandjes, hilarische types, spitsvondigheid en heel veel energie!
Zondag 21 augustus
Special Event
Oecumenische Dienst (Heideweek)
Aantal bezoekers: 885 (inclusief Keetje & Co)
Zoals gebruikelijk in de Heideweek werd er op de zondag een oecumenische viering in het openluchttheater gehouden. 3 voorgangers uit de gemeente Ede verzorgden de dienst verzorgen. Mevr. Sylvia von Kriegenberg (RK), Nico van den Houten van de Kleopas gemeente, ds. Klaas Santing van de Beatrixkerk PKN). Het koor ‘In Between’ uit Ede verleende ook haar medewerking.
 De oecumenische viering is een gastvrij, open en vooral feestelijk gebeuren. Of je nu een trouwe kerkganger bent of eigenlijk helemaal geen binding hebt met het geloof, iedereen is van harte welkom.
    8






















































































   6   7   8   9   10