Page 5 - Jaarverslag OLT 2017
P. 5

 Zondag 2 juli Lazy Sunday Dante in de Kuil
Aantal bezoekers: 386
 Met optredens van Jalafusi Big Band, Rogier Pelgrim, BB Queenies en een verrassend swingende muzikale afsluiting organiseerde Cultureel café Dante ook dit jaar weer een culturele picknick. Naast muziek was er ook aandacht voor dans van Tango Natalia Saklakova, zowel in workshops als met een voorstelling. Tussendoor droegen bekende dichters uit Ede hun werk voor. Het werk van regionale kunstenaars was te bewonderen in kramen, waar ook workshops gegeven werden. De kinderen konden deelnemen aan speciale kinderactiviteiten.
  Zaterdag 8 juli Kindervoorstelling Cowboy Billie Boem
Aantal bezoekers: 156
Cowboy Billie Boem is samen met zijn grote vriend de circusdirecteur op reis geweest. Met de huifkar reden ze vanuit Nederland dwars door België en Frankrijk naar Spanje, waar opa woont. Onderweg pikten ze Trui op, een Vlaamse dame die een heel handig tovertasje bleek te hebben. Dat was fijn, want de beide vrienden maakten natuurlijk weer van alles mee!
Cowboy Billie Boem staat al jaren garant voor warme akoestische kinderliedjes. Met echte instrumenten als banjo’s mandolines, accordeons, fluitjes, trompetten en zelfs een Ierse doedelzak wordt een vrolijke intieme sfeer gecreëerd. En het mooie is: ook voor de ouders valt er genoeg te genieten!
   4



























































































   3   4   5   6   7