Overslaan en naar de inhoud gaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 augustus 2021

Bee Gees Tribute = gecanceld

De organisatie van dit evenement laat ons het volgende weten:

Openluchttheatershows verplaatst naar 2022

Op de sporttribunes mag de polonaise volop gedanst worden met tienduizenden tegelijk, maar in alle (openlucht-)theaters in het land moet de rem er op tot het einde van deze zomer.

Teleurgesteld en verdrietig. Dat zijn we na het nieuws dat de overheid blijft vasthouden aan 2/3 van de capaciteit in theaters. Onze plannen zijn niet gemaakt om te draaien op 67% van het totaal. Dit slaat een gat in de begroting die we niet kunnen overbruggen.

Om die reden moeten we opnieuw de concerten van Night Fever in Nederland verplaatsen naar een nieuwe datum.

De shows in de openluchttheaters in Valkenburg, Ede en Nijmegen verschuiven naar de zomer van 2022. Zodra we de nieuwe data voor de shows weten, brengen we alle ticketkopers op de hoogte. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Je mag ook geld terugvragen voor je tickets. Je ontvangt hierover zsm meer info.

Opnieuw willen we jullie bedanken voor de support, berichtjes en flexibiliteit van de afgelopen maanden. Dit wordt echt gewaardeerd. Onze cultuursector wordt hard geraakt, dus vergeet niet om de sector te steunen als je binnenkort weer een ticket kan kopen voor een evenement