VOLT: Vrienden van het Openluchttheater | Openlucht Theater Ede

Weersverwachting
Ede

Meer weer in Ede

 

Let op Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht. Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Maak kennis...

Het laatste nieuws

21 april 2020
Programma Openluchttheater Ede 2020 afgelast

De maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het coronavirus zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Zoals u wellicht inmiddels...

23 maart 2020
Bevrijdingsconcert afgelast

In verband met de nieuwe aangescherpte regels van het kabinet kan het bevrijdingsconcert van Guido's Orchestra op dinsdagavond 5 mei niet door...

VOLT: Vrienden van het Openluchttheater

Vrienden van het Openluchttheater genieten op een bijzondere manier van ons unieke theater en steunen daarmee het Openluchttheater Ede? Met deze vriendschap helpen ze de Stichting Openluchttheater Ede om mooie en succesvolle voorstellingen te programmeren.

Vrienden van het Openluchttheater, afgekort VOLT, staat direct voor de voordelen die je als vriend van het OLT krijgt:

  • Vriendenplek: bij een reservering krijg je altijd een plaats in het middenvak
  • Onze dank is groot voor jouw bijdrage
  • Lekker zitten: jouw plaats is altijd voorzien van een kussentje
  • Ticketgarantie: tot een paar dagen tot uiterlijk 10 dagen na de start van de verkoop heb je de garantie op de aankoop van twee tickets voor iedere voorstelling (kan per concert verschillen).

Vanaf 2019 is dit initiatief van start gegaan en hebben we vele vrienden mogen verwelkomen. De inschrijving voor dit seizoen is gesloten. Maar u kunt zich aanmelden als vriend voor het volgende seizoen. Stuur je gegevens door via onderstaand formulier. Begin 2021 ontvangt u dan een bevestigingsmail met de gegevens voor je vriendenbijdrage van €25,00. Zodra we uw bijdrage hebben ontvangen, krijgt u een VOLT-code waarmee u een maand lang garantie heeft voor 2 tickets voor iedere Groots & Meeslepend concert, vanaf het moment dat de ticketverkoop start (medio april) voor het programma van 2021.

 

Volg ons op