Overslaan en naar de inhoud gaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 juni 2021

Op 4 juli a.s. start de volledige programmering

Dankzij de versoepelingen mogen wij weer volledig programmeren. Wij vallen onder de zgn. 'evenementen  met toegangstesten'. Daardoor kunnen wij de maximale bezoekerscapaciteit van 1.500 bezoekers gebruiken. 

Een belangrijke voorwaarde is dat bezoekers, aan alle evenementen, in het bezit moeten zijn van een vooraf professioneel afgenomen negatief testbewijs met een geldigheidsduur van 40 uur, dan wel een vaccinatie- of herstelbewijs. (CoronaCheck App).

Daarnaast moeten er voor de concerten van tevoren online kaarten worden gekocht (geldt niet voor de Lazy Sundays) en iedereen moet buiten altijd 1,5 meter afstand houden. Voor de wachtende bezoekers is een gecontroleerde in- en uitstroom.

Voor een bezoek aan de Lazy Sundays is uiteraard ook een toegangstest vereist, maar hoeven geen kaartjes van te voren worden gekocht. Na controle van de toegangstest en registratie, betaal je de toegangsprijs van € 2,50 en geniet je elke zondagmiddag in juli en augustus (open 14.00 u.) van live muziek (aanvang 15.00 u.). 

Voor een bezoek aan de Roofvogelshows is uiteraard ook een toegangstest vereist, maar hoeven geen kaartjes van te voren worden gekocht. Na controle van de toegangstest en registratie, betaal je de toegangsprijs van € 4,00 en geniet je van een mooie show.

Zoals je wellicht weet zijn een aantal voorstellingen verplaatst naar volgend jaar. Zo is het Bevrijdingsconcert verplaatst naar 5 mei 2022 en zijn de beide optredens van de Edwin Evers Tour doorgeschoven naar 9 en 10 juni 2022.

Rowwen Hèze's Poptour Voorwaartsch is verplaatst naar zaterdag 28 augustus 2021 en we hebben nog een aantal leuke evenementen kunnen toevoegen. Wij wensen je nog veel plezier in ons theater.