Overslaan en naar de inhoud gaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 maart 2024

Wij snappen de teleurstelling

De teleurstelling is toch wel erg groot als je om 10.00 u. klaar zit en binnen 40 seconden is het concert van de Bee Gees uitverkocht. Dat is niet leuk voor wie het niet is gelukt om een kaartje te kopen voor Bee Gees Forever. Wel voelen we de noodzaak om te reageren op de opmerkingen waarin gesuggereerd wordt dat Domicilie de meeste kaarten heeft 'opgekocht' en dat er in de voorverkoop al veel kaarten zijn verkocht. We willen benadrukken dat dit absoluut niet het geval is.

Domicilie maakt, als sponsor dit concert mede mogelijk. Uiteraard hebben zij daarom een aantal kaarten mogen reserveren om de klanten en relaties blij mee te maken. Het doel was echter ook om zoveel mogelijk andere mensen de kans te geven om het concert bij te wonen. Daarom is het overgrote deel van de kaarten beschikbaar gebleven voor de kaartverkoop via het Openluchttheater (ongeveer 90 procent). Daarnaast heeft de NTK (Nederlandse Theater Kassa) 200 kaarten verkocht. Deze verkoop maakte onderdeel uit van de deal met de band. Tot slot hebben ook Vrienden van het OpenLuchtTheater VOLT), net als bij alle andere concerten, eerder kaarten kunnen kopen. Zij steunen ons theater door middel van een jaarlijkse bijdrage, waardoor wij een nog interessanter programma kunnen brengen.

De Bee Gees Forever zijn momenteel enorm populair, waardoor hun concerten overal razendsnel worden uitverkocht. Het kan dan inderdaad gaan om enkele minuten of zelfs seconden, zoals ook in dit geval.

Nogmaals: wij vinden het oprecht jammer voor degenen die mis hebben gegrepen. Voor iedereen die wél een kaartje heeft kunnen kopen: hartstikke fijn dat het is gelukt!