Overslaan en naar de inhoud gaan

 
 

Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG) m.m.v. Balletschool Arnhem

zaterdag 17 juni 2023
20:30 uur
Groots & Meeslepend
€ 10,00
7 jaar en ouder

Het Goog brengt een spetterend opera-gala met dans en toneel.

Dans de Polka uit de Verkaufte Braut van B. Smetana. Geniet van Robert Stolz' Frühlingsstimme. Trek je baljurk aan en dein mee op de klanken van het Vilja-Lied van Franz Lehár. Laat je meevoeren naar het voorjaar in Wenen en zing mee: Wien, Wien, nur du allein... Droom weg bij het schatgraven van de Zigeunerbaron en dans mee met de wals. En ween mee met de klanken van Va, pensiero, sull’ali dorate – het beroemde Slavenkoor – en voel de verdrukking van het lijden wat Verdi zo prachtig weergeeft in de muziek.

Kijk naar de romance van het "Wer uns getraut." En wat dacht u van het bloemenduet van Léo Delibes, "I feel pretty" uit de musical West Side Story, "Fish got to swim" uit de musical Show Boat, of de roeiwedstrijd in Venetië op het Canal Grande?

Componisten als Strauss, Puccini, Mozart, Bellini en nog veel meer zullen u meevoeren op de zomerse geuren van de lente en u in vervoering brengen bij dit concert van het Gelders Opera en Operette Gezelschap.

Deze avond wordt medewerking verleend door de Balletschool Arnhem. Een dansschool waar niet alleen ballet wordt gegeven, maar ook moderne dans, hiphop, jazz... kortom, voor ieder wat wils! Techniek is een belangrijk onderdeel van de danslessen, maar ook het plezier en de beleving vinden wij heel belangrijk. Dans is een mooie manier om goed in contact te staan met je lijf en het hoofd lekker leeg te maken. Voorstellingen zijn de kers op de taart, want er is niets mooiers dan te laten zien waar we zo hard voor werken elke week!

Sinds haar oprichting in 1954 streeft het Gelders Opera- en Operette Gezelschap, kortweg GOOG, naar een programma aanbod dat zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen van het publiek, waarbij "uitstapjes" naar wat onbekender werk niet worden gemeden. Het GOOG is een sterk, ervaren muziektheaterkoor met brede repertoirekennis. Zij kunnen de juiste lading geven aan het karakter van het stuk, dat meestal nogal onderkoeld blijft in concertante presentaties. 

Andere evenementen

vrijdag 7 juni 2024
Edwin Evers Band Presenteert: 80's & 90's TOUR
zaterdag 8 juni 2024
Edwin Evers Band Presenteert: 80's & 90's TOUR
zaterdag 6 juli 2024
Bee Gees Forever 'You should be dancing'