Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Yentl en de Boer - De Kampvuursessies

zaterdag 2 juli 2022
20:30 uur
Groots & Meeslepend
€ 24,00
7 jaar en ouder

Kom lekker zitten, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Met: Yentl Schieman en Christine de Boer; Artistiek advies: Nina Spijkers; Muzikanten: Laurens Joensen en Charly Zastrau; Decor: Joyce van Diepen; Licht: Yuri Schreuders en Kostuums: Esmée Thomassen

Andere evenementen

zaterdag 15 juni 2024
Slagerij van Kampen 40 jaar Jubileumtour
zaterdag 22 juni 2024
Krezip
zaterdag 6 juli 2024
Domicilie presents: Bee Gees Forever 'You should be dancing'
zondag 7 juli 2024
De Meisjes van de radio