Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Vorkje Prikken

zondag 19 mei 2024
14:00 uur
Special Events
€ 6,50
Alle leeftijden

Vorkje Prikken is hét Edese foodtruck festival, maar dan in een nieuw jasje. 

Na het grote succes van eerdere jaren vult het Openluchttheater van Ede zich dit jaar opnieuw met diverse foodtrucks. Laat je tijdens Pinksteren volledig onderdompelen in al het lekkers dat Vorkje Prikken te bieden heeft.


Je kunt het hele weekend genieten van smaken uit verschillende culturen bij ruim 20 deelnemers, onder wie veel bekende Edese ondernemers. Het rijkelijke aanbod bestaat onder andere uit Italiaans ijs, saté, dim sum, pizza,
en burgers! Uiteraard is ook aan vegetarische en veganistische opties gedacht. Proef en beleef Ede op haar best onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje en livemuziek.


Trommel je vrienden op, roep je familie bij elkaar en zeg het voort! Schuif 19 & 20 mei tussen 13:00 en 21:00 uur aan bij een van de vele tafels en banken of neem een kleedje mee en relax. Prik lekker een vorkje mee in het Openluchttheater!

De Stichting Vorkje Prikken Ede steunt met dit festival niet alleen ondernemers uit Ede en omstreken, maar ook een belangrijk goed doel: Hospice in Bennekom.Met een donatie van de opbrengsten willen zij een bijdrage leveren aan een blijvend iets voor iedereen die daar komt te verblijven om de laatste periode van het leven aangenamer te maken.

Dit evenement wordt georganiseerd door de stichting Vorkje Prikken Ede, voor meer info: Vorkje Prikken Ede | openluchttheater | Ede, Netherlands

Andere evenementen

vrijdag 7 juni 2024
Edwin Evers Band Presenteert: 80's & 90's TOUR
zaterdag 8 juni 2024
Edwin Evers Band Presenteert: 80's & 90's TOUR
zaterdag 15 juni 2024
Slagerij van Kampen 40 jaar Jubileumtour
zaterdag 22 juni 2024
Krezip