Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Danny Vera - Openluchttour

woensdag 21 september 2022
20:30 uur
Groots & Meeslepend
€ 37,50
7 jaar en ouder

De reguliere kaarten voor het concert van Danny Vera zijn tijdelijk uitverkocht i.v.m de ticketgarantie voor Vrienden van het Openluchttheater. Zaterdag 30 juli om 17.00 u. worden de niet verkochte VOLT tickets vrijgegeven.

Danny Vera pakt uit! Met zijn band, blazers, strijkers en zangeressen zal hij Openluchttheater Ede omtoveren tot een ware nachtclub.

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In deze nieuwe theatershow zal Danny muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.

https://www.youtube.com/watch?v=qHR1hz78qQc

 

Andere evenementen